Dzīvība atgriežas!

Pirmās Lieldienas uzdāvināja pirmo šī gada siltumu (+100C), pirmo strazdu dziesmu, pirmo dzeltenā taureņa lidojumu un pirmo ziedošo māllēpi ar pirmo mušu uz tās.

P.S. Pavasarī mēs priecājamies par pirmo mušu, bet vasarā bez žēlastības ar pletni to nositam. 

 

Cita vecuma grupa

Dažas dienas pirms Lieldienām izstaigāju vairākus pārtikas veikalus, jo vēlējos nopirkt mazās šokolādes oliņas. Vai nu redze bija slikta, vai arī nemācēju veikalos noorientēties, bet pie kārotā pirkuma netiku. Vakar vakarā ar nožēlu bērniem pateicu, ka biju iecerējusi Lieldienās dārzā paslēpt mazās šokolādes oliņas, kuras viņiem abiem būtu jāmeklē. Uzdevums pavisam vienkāršs – kurš salasīs vairāk. Uz to man meita atbildēja: “Mam! Tu ko?! Mums taču ir cita vecuma grupa!”

Šodien mūsu ģimenes cita vecuma grupa atteicās arī no Lieldienu pasākumiem pilsētā. Gājām divatā ar vīru. Gluži kā jaunībā, kad bērnu vēl nebija.

Mājas lapā ievietoti oriģināli autores darbi, nevis kopijas vai tulkojumi no citām tīmekļa vietnēm. Rakstus, zīmējumus, idejas un fotogrāfijas nedrīkst pārpublicēt bez autores piekrišanas, kā arī nedrīkst izmantot komerciāliem mērķiem.

 

© Sanita Nikitenko