Kad nav vēlme padoties

Iebraucu benzīntankā. Tā kā visas uzpildes iekārtas bija aizņemtas, nostājos aiz vienas mašīnas. Kad priekšā stāvošā mašīna uzpildījās un aizbrauca, uzsāku braukt tās vietā, bet, man par pārsteigumu, pretī sāka braukt cita mašīna. Es paspēju nobraukt tikai tik tālu, ka uzpildes iekārta atradās pie manas mašīnas priekšējām durvīm. Tālāk ceļu nobloķēja melna, glauna mašīna un izskatījās, ka skūtās galvas šoferis nav radis padoties, tāpēc nepavisam netaisījās mani palaist. Izkāpu laukā no mašīnas un sapratu, ka līdz bākai šlangu nevarēšu nostiept. Tā ir pārāk īsa. Nolēmu nepadoties. Aizslēdzu mašīnu un aizgāju uz benzīntanka veikalu. Pēc piecām minūtēm skūtajam apnika gaidīt un viņš pārbrauca pie citas uzpildes iekārtas. Es izgāju no veikala un izdarīju, kas bija jādara.

 

Auto skolu bizness

Izskatās, ka braukšanas apmācība ir sava veida naudas kāšana. Auto skolas eksāmenā, sevišķi, kas notiek Rīgā, vienmēr atradīsies kļūdas, kuru dēļ piesieties, lai tikai netiktu nokārtots eksāmens.

Mājas lapā ievietoti oriģināli autores darbi, nevis kopijas vai tulkojumi no citām tīmekļa vietnēm. Rakstus, zīmējumus, idejas un fotogrāfijas nedrīkst pārpublicēt bez autores piekrišanas, kā arī nedrīkst izmantot komerciāliem mērķiem.

 

© Sanita Nikitenko