TV bauda

Televizoru skatos diezgan reti. Tā kā ārā bija neciešama suta, radās vēlme pagulšņāt dīvānā ar televīzijas pulti rokās. Protams, ka TV skatīšanās neiztika bez saldējuma ēšanas, jo bauda jāsagādā ne tikai acīm un ausīm, bet arī vēderam.

 

Ceļš uz saulaino tāli

Fotogrāfijas nosaukums aizgūts no Viļa Plūdoņa alegoriskās poēmas “Uz saulaino tāli”.

 

Ceļa putekļi

Vakarā ar riteņiem aizbraucām līdz meža karjeram. Tik daudz mašīnu te visas vasaras laikā nebiju redzējusi. Lūk, ko nozīmē pirmā karstākā vasaras diena. Cilvēki noilgojušies pēc peldes. Bet kā par spīti Daugavā pazemināts ūdens līmenis, tāpēc visi pārcēlušies uz karjeru.

Mašīnas pa grantēto ceļu brauca viena pēc otras. Gluži kā pa maģistrālo šoseju. Minoties ar riteni pa šo pašu ceļa posmu, jutos tāpat kā ceļmalas stabs, kuru no augšas līdz apakšai pārklājušas baltu putekļu kārtas. Pat zobos skrapstēja. Neapskaužu cilvēkus, kuru īpašumi atrodas līdzās šādiem grants ceļiem. Viņiem ceļa putekļi zobos skrapst cauru vasaru.

Mājas lapā ievietoti oriģināli autores darbi, nevis kopijas vai tulkojumi no citām tīmekļa vietnēm. Rakstus, zīmējumus, idejas un fotogrāfijas nedrīkst pārpublicēt bez autores piekrišanas, kā arī nedrīkst izmantot komerciāliem mērķiem.

 

© Sanita Nikitenko